pátek 19. října 2012

Kousek srdíčka od Věrky

Dnes mi dala Věrka (http://vera-alex.blogspot.cz/) "kousek svého srdíčka". Moc jí za to děkuji.




... pokud cítíte, že je na světě bytost, která si zaslouží obyčejné a jedno z nejhezčích slov na světě "děkuji", vytvořte nový příspěvek, zkopírujte obrázek, tento text, vložte jeho blog adresu,upozorněte jej na tento odkaz v jeho komentáři a vyznejte se mu. Stačí jedno slovo nebo 100, je to na Vás. Pošlete to 2 lidem, jako symbol dvou rukou, kteří si mají pomáhat. Co můžete udělejte dnes, neodkládejte na zítra. Kdo ví, co bude zítra. Své pocity a emoce co nosíte v sobě, patří světu a lidem kolem nás. 
Dejte mu - jim je. Děkuji!


A já ho posílám dál. Kousek si nechám pro svou rodinu a kamarády, zbytek bych ráda poslala všem milým blogerkám, které chodí ke mně nakukovat a také těm, které nechávají i kousek sebe ve svých milých komentářích, protože si toho moc vážím a moc mě to těší. Jenže podle pravidel můžu jen dvěma.


Srdíčka tedy letí k Andrejce http://revedevivre.blogspot.cz/ a Alence  http://chezathena.blogspot.cz/ 

Krásný víkend všem! 
Andrea

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Andrejko gratulace!!!!!!!A krásný den!

rêve de vivre řekl(a)...

Andrejka ďakujem Ti veľmi pekne. Toto ocenenie som v nedávnej dobe už dostala, ale vždy je to pre mňa zážitok a vážim si toho. Keďže si ho i Ty dostala, tak Ti srdečne blahoželám a prajem Ti nech sa Ti darí v nastávajúcej práci. Pretože to, čo vymýšľaš pre detičky, aby si ich zaujala a aby chodiť do školy bolo pre nich príjemné je obdivuhodné. Prajem veľa úspechov. Andrea

Helena Davidová řekl(a)...

Moc gratuluji a přeji hezký večer, Adrejko!
Pa, Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...